Anonymitet

Brugen af Serritslev kirkes hjemmeside www.serritslevkirke.dk er fuldstændig anonym. Der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, medmindre de selv tilmelder dig abbonement for f.eks. nyhedsbrev eller arrangementsoversigt. Ingen data videregives eller sælges til trediepart.

Abonnementer

Ved tilmelding til kirkens nyhedsbreve og arrangementsoversigt, registreres den e-mail adresse, som du selv afgiver. Oplysningerne benyttes udelukkende til at sende dig nyhedsbrev eller arrangementsoversigt. Oplysningerne opbevares hos Serritslev kirkes hjemmesideansvarlig.

Personoplysninger

Vi indsamler kun personoplysninger efter samtykke, som gives til nyhedsbreve eller arrangementsoversigter. Oplysning bruges ikke til andet formål. Vi indsamler og behandler kun oplysninger i det omfang du selv giver samtykke til. Det kan være i forbindelse med tilmelding til arrangementer eller nyhedsbreve.

Dataansvarlig

Serritslev kirkes menighedsråd, v. Nethe Budolfsen, Serritslevvej 21, 9700 Brønderslev, mobil 41223562. Menighedsrådet er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

Sikkerhedsforanstaltninger

Oplysninger opbevares kun i der tidsrum, det er relevant og slettes herefter. Du kan altid få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvordan vi behandler disse. Hvis du ønsker at få indsigt i disse oplysninger, kan du kontakte os på serritslev@kirkegaard.mail.dk

Du kan tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig.