Er der nogen der får stauder i overskud modtager jeg gerne planter til at plante på de tomme arealer

De kan enten sættes ved graverbygningen eller giv mig et ring og jeg henter gerne

Dorte

22 20 36 00

Vi er igang med at omlægge en del af kirkegården, for at kunne imødegå de nye ønsker vedr. gravsteder. Større arealer vil bliver udlagt i græs.

Mange besøgende synes vores kirkegård er rigtig hyggelig, fordi vi lader så mange af de store buske blive stående, de skaber “rum” og hygge på en ret forblæst kirkegård.

Foto af gravsten

Leif Olesen fra Slægtshistorisk Forening i Brønderslev har fotograferet alle gravsten på Serritslev kirkegård.
Formålet er at bevare oplysningerne for eftertiden, og samtidig gøre oplysningerne tilgængelige for andre med interesse for området.
På siden kan man søge efter slægtninge begravet på Serritslev kirkegård.
I henhold til arkivloven kan man dog kun se gravsten der er over 10 år gamle.
Hjemmesidens adresse er:http://www.slaegtshistoriskforeningforbroenderslevegnen.dk/serritslev/